Eerst doen wij een inventarisatie. Wat wij graag van jou willen weten is welke doelen jij hebt met jouw bedrijf en welke uitdagingen jij hebt voor de komende periode. Vervolgens bekijken wij met jou op basis van jouw doelen, hoe jij het beste jezelf online kan positioneren. Hiervoor doen wij een zeer uitgebreide woordenonderzoek, maar voeren wij ook een concurrentiescan uit. Jouw concurrenten kunnen ons precies vertellen hoe zij hun traffic binnenhalen. Met onze geavanceerde software zien wij welke kansen jij moet benutten om uiteindelijk succes te behalen. Daarnaast gaan wij werken aan de autoriteit van jouw website. Google ziet graag dat websites werken aan hun autoriteit. Dit zorgt overigens er ook voor dat je hierdoor goede rankings kan verkrijgen in Google. Wij blijven alle traffic monitoren en bewaken alle posities. Zien wij nieuwe kansen? Dan kun je van ons zeker een telefoontje verwachten. Om de twee maanden hebben we een evaluatie over de voortgang van het SEO traject.

Dat hangt er helemaal van af of je een website hebt waarbij lokale vindbaarheid van belang is, of dat je een webshop hebt met minimaal 5.000 produkten. Met onze aanpak zorgen wij enerzijds voor de kwaliteit van de zoekwoorden (dus zoekwoorden die zorgen voor aanzienlijke traffic, maar ook voor conversies), anderzijds wordt er gezorgd met kwalitatieve content waardoor jouw website met veel meer varianten zoekwoorden zichtbaar zal zijn. Het succes zit met name in de zoekwoorden die echt traffic opleveren en uiteindelijk voor de conversies zorgen.

Wij werken NIET met een contract met een bepaalde looptijd. De samenwerking kan maandelijks opgezegd worden.

Wij zullen eerst een inventarisatie moeten doen van jouw website of webshop, en eventueel de specifieke wensen. Door onze vragenlijst in te vullen die wij op homepage bovenin hebben staan (de SEO scan), kunnen wij je binnen 24 uur informeren over de maandelijkse investering voor zoekoptimalisatie.

Wij begrijpen SEO tot in de finesse en hebben gekozen met name hier onze focus op te leggen. Voor SEO willen wij topkwaliteit leveren. Wij volgen de laatste trends en de algoritme veranderingen die regelmatig Google inzet. Op deze manier zijn wij altijd op tijd op de hoogte hoe wij veranderingen kunnen doorvertalen naar de websites van onze klanten. Kortom, wij geloven in zoekoptimalisatie en willen hierin de beste zijn.

SEO werkt voor iedereen. Of je nu een stichting hebt, een kapperszaak, een taxibedrijf of een multinational, zolang het belang speelt voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines, levert SEO altijd traffic op naar jouw website. Van belang is om vooraf met elkaar een goede inventarisatie te doen van jouw specifieke wensen en doelen, teneinde SEO zo succesvol te doen slagen.

Na gemiddeld 2 maanden moet je rekening houden dat er resultaat wordt geboekt. Elke 2 maanden houden wij ook een evaluatie met onze klanten over de voortgang van het SEO traject. De inspanningen die worden gedaan in de eerste paar weken, zal na gemiddeld 2 maanden al zichtbaar moeten zijn. Wij hebben tal van bedrijven geholpen met zoekoptimalisatie en hierdoor zien wij dan ook een tevredenheid bij onze klanten doordat zij bemerken dat zij ineens telefoontjes ontvangen, offerte aanvragen krijgen of verkoop van hun product of dienst. In onze website kun je als voorbeeld enkele referenties van onze klanten vinden die hun mening hebben gegeven omtrent onze SEO expertise.

Voor het doen welslagen van alle efforts die je steekt in SEO, kijken wij ook heel secuur naar jouw website. De bezoekers die op jouw website komen, hoe ervaren zij de informatie die op jouw website zichtbaar is? Welke rubrieken of produkten worden aangeklikt, en welke niet? Welke menu’s bekijkt men? Verlaat men snel jouw website, of nemen ze rustig de tijd om zoveel mogelijk te weten te komen wat jouw producten zijn of welke diensten je levert. Dus aanpassingen op de website komt regelmatig voor. We houden je posities in de gaten, en wij stellen ons pro-actief op. Wij kijken continu naar nieuwe mogelijkheden die je kan inzetten en houden je hiervan op de hoogte. Wij zorgen dat jouw website sterke links krijgt van andere website, waardoor de autoriteit van jouw website groeit, maar ook dat jouw product of dienst hierdoor goed zichtbaar wordt op andere website. Dit wordt linkbuilding genoemd, ook een belangrijk in het SEO traject.

Wij enkele interessante gegevens verzameld waaruit blijkt dat SEO interessant als online marketing kanaal:

 1. 68% of online experiences begin with a search engine. (BrightEdge)
 2. 0.78% of Google searchers click on results from the 2nd page. (Backlinko)
 3. 53.3% of all website traffic comes from organic search. (BrightEdge)
 4. 92.96% of global traffic comes from Google search, Google Images, and Google Maps. (Sparktoro)
 5. SEO drives 1000%+ more traffic than organic social media. (BrightEdge)
 6. 69.7% of search queries contain four words or more. (Ahrefs)
 7. 60% of marketers say that inbound (SEO, blog content, etc) is their highest quality source of leads. (HubSpot)
 8. SEO leads have a 14.6% close rate. (HubSpot)

Ranking statistieken

 1. 90.63% of pages get no organic search traffic from Google. (Ahrefs)
 2. The top-ranking page gets the most search traffic only 49% of the time. (Ahrefs)
 3. Only 5.7% of pages will rank in the top 10 search results within a year of publication. (Ahrefs)
 4. 25.02% of top-ranking pages don’t have a meta description. (Ahrefs)
 5. 40.61% of pages have meta descriptions that truncate. (Ahrefs)
 6. Google shows meta descriptions in search results only 37.22% of the time. That rises to 40.35% for fat-head keywords and drops to 34.38% for long-tails. (Ahrefs)
 7. The average top-ranking page also ranks in the top 10 search results for nearly 1,000 other relevant keywords. (Ahrefs)
 8. The average page in the top 10 is 2+ years old. (Ahrefs)

Goede rankings binnen de zoekmachines verkrijgen kan soms lang duren. Bij sommige websites merken wij in de eerste paar weken nadat we zijn gestart de eerste resultaten, maar in sommige gevallen kan het maanden duren. Zodra je de eerste resultaten ziet ontstaan, zal je merken dat je organisch zoekverkeer gestaag zal toenemen. Van belang is om te weten of bepaalde zoekwoorden een hoge of makkelijke moeilijkheidsgraad heeft. Google bepaalt uiteindelijk hoe de voortgang plaatsvindt. Doordat wij weten aan welke regels, maar ook aan welke eisen jouw webpagina’s moet voldoen, volgen wij onze SEO tactieken en boeken hierdoor vrij snel resultaat. Maar houd rekening dat je voor SEO even een lange adem nodig hebt, maar als het eenmaal staat en goed wordt opgepakt door Google, dan kan het heel hard gaan. Dat vinden wij van SEO erg interessant, want Google indexeert namelijk niet alleen op de zoekwoorden waar we op focussen, maar ook op de verschillende zoekwoordvarianten die wij implementeren rond de hoofdzoekwoorden. In een persoonlijk gesprek vertellen wij hoe dit precies werkt.

Zoekoptimalisatie is bij uitstek onze specialisatie en wij focussen ons alleen op dit online marketingkanaal. Maar wil het zeggen dat Google Adwords niet interessant is? Allerminst. Met SEO en Google Adwords kun je traffic naar je website realiseren. Er is echter aangetoond dat SEO de beste langetermijn marketing is voor bedrijven. Hoewel SEO resultaten niet direct zichtbaar zijn, in tegenstelling tot Google Adwords, doordat je hiervoor meer tijd nodig hebt, zal investeren in SEO de ROI (return on investment) op lange termijn verbeteren waar Google Adwords in tekort schiet. Daarnaast betaal je met Google Adwords voor elke bezoeker die op jouw advertentie heeft geklikt. Soms moet je grote budgetten hiervoor reserveren, terwijl je met SEO gratis vermeldingen realiseert.

Linkbuilding is DE methode om te zorgen voor meer autoriteit voor jouw website. Wij werken met meer dan 2.000 bloggers samen. Deze bloggers hebben inmiddels een zeer sterke autoriteit opgebouwd met hun website in Google. Doordat zij content schrijven over jouw product of dienst, zorg je niet alleen voor meer publiciteit, doordat deze bloggers een goede bezoekersstroom hebben, maar tegelijkertijd kunnen zij zorgen dat er een link wordt geplaatst van hun website naar jouw website. Google registreert dat jouw website krachtige links realiseert en dit zorgt dat de Domein Autoriteit van jouw website groeit. Hierdoor zal je zien dat de zoekwoord posities nog meer verbeterd. Uit studie is gebleken dat maar liefst meer dan 90% van alle webpagina’s nul backlinks heeft! Dit geeft zoveel kansen voor website eigenaren om veel concurrenten te verslaan met tal van zoekwoorden.

SEO is geschikt voor elke website die zichtbaar moet zijn in de organische resultaten, om meer online offerte aanvragen, telefoontjes van potentiële klanten of verkoop van een product of dienst te verkrijgen. In de praktijk hebben we te maken met webshops, dienstverlenende bedrijven en/of stichtingen. Door SEO wordt jouw website niet alleen zichtbaar, maar richten we ons ook op de content en de autoriteit van de website. Door inzet van SEO kan dus elke type bedrijf hier baat bij hebben.

Heb je andere vragen of heb je tussendoor even advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.